Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I18N Special Pages extras
#26
New version 1.11

- new custom field type 'multi image field'. It allows add multiple images. Image urls are separated with "||" string when retrieving field value.

http://get-simple.info/extend/plugin/i18...xtras/768/

[Image: multiimage.jpg]
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#27
Replace those x's with × for the love of god.
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#28
New version 1.12

- new validator, REGEX field validation. Use PHP regular expression to validate text fields.

http://get-simple.info/extend/plugin/i18...xtras/768/

[Image: regex.jpg]
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#29
New version 1.13

- new option that allows to enable new better (ajax) image browser for image fields, in page configuration. After upgrading to this version delete data/other/SpecialPagesExtras/thumbs_cache folder.

http://get-simple.info/extend/plugin/i18...xtras/768/

[Image: Extra_Browser.jpg]
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#30
You could put thumbs in the cache folder, so flush caches clears it.
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#31
(2014-09-23, 09:57:19)shawn_a Wrote: You could put thumbs in the cache folder, so flush caches clears it.

It seems that clearing cache removes only TXT files.
Now plugin removes thumbnail when user deletes image via GS File tab.
What is stored in data/cache folder by GS?
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#32
when creating a new type of special page shows this message
Code:
Notice: Undefined index: post-name in B:\home\0.ru\www\plugins\SpecialPagesExtras\SPEClass.php on line 118
Reply
#33
ohh yeah, oops
i guess I should change that
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#34
New version 1.14

New special field type Image with thumb that allows validating selected image by its dimensions and aspect ratio<

http://get-simple.info/extend/plugin/i18...xtras/768/

[Image: thumbnails.jpg]
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#35
What did I do wrong when receiving (error) message:
SpecialPagesExtras: async validation error.
   
Reply
#36
(2014-10-08, 17:35:42)Rene Wrote: What did I do wrong when receiving (error) message:
SpecialPagesExtras: async validation error.

Hmmm, Which version are you using?
Go into special pages settings and re-save it.
Check data/other/logs/errorlog.txt file for errors.
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#37
(2014-10-08, 21:57:10)mganko Wrote:
(2014-10-08, 17:35:42)Rene Wrote: What did I do wrong when receiving (error) message:
SpecialPagesExtras: async validation error.

Hmmm, Which version are you using?
Go into special pages settings and re-save it.
Check data/other/logs/errorlog.txt file for errors.

O no, I felt like a complete idiot for not checking the version 1st Blush I was using one version earlier than the latest. Updated to newest version gives happy faces again Big Grin
Reply
#38
Just installed v1.14.
When clicking Add button modal dialog with Upload folder is not showing?
Firebug is not throwing errors. See attachment.

* EDIT *
On a clean install it works, so somewhere there's a error in my code.
Thx for this update.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#39
New version 1.15

New special field type Multiselect list that allows selecting multiple values.

http://get-simple.info/extend/plugin/i18...xtras/768/
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#40
New version 1.17

New options: show page type title, auto open page options, hide content field.

http://get-simple.info/extend/plugin/i18...xtras/768/

[Image: pageoptions.jpg]
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#41
Thank you for your your useful plugin.

I just encountered a problem, maybe a small bug:

If I add images in a Multi Image Field for a special page and save the page. It works fine. I can add or suppress one or several images, it works always fine. But when I suppress all images in the Multi Image Field, there is no way to save the page! I tried with debug mode and no specific php warning or error.

I used both version 1.16 and new version 1.17. and encountered the same issue.

Thank you for your help.
Reply
#42
(2014-11-30, 00:40:36)Amaury Wrote: Thank you for your your useful plugin.

I just encountered a problem, maybe a small bug:

If I add images in a Multi Image Field for a special page and save the page. It works fine. I can add or suppress one or several images, it works always fine. But when I suppress all images in the Multi Image Field, there is no way to save the page! I tried with debug mode and no specific php warning or error.

I used both version 1.16 and new version 1.17. and encountered the same issue.

Thank you for your help.

I made a small patch, I changed lines in SPEValidator.php (after line 79).
I made the test if ( empty($valResult['fields'][$name]) ) before to find records and iterate over it and not after as it was.

PHP Code:
if ( $fData['new-type'] == 'multiimage' ){
  
//if we are here, field is not empty
  
$valResult['fields'][$name] = array();
                
  if ( empty(
$valResult['fields'][$name]) ) {
    
$valResult['fields'][$name] = true;
  } else {
    
$arr explode('||'$value); //find records and iterate over it
    
for ($b 0$b count($arr); $b++) {
      if ( !
self::_validateImage($arr[$b], $fData)){ //apply  check that all are images
        
$valResult['fields'][$name][] = $b;
        
$valResult['validation-failed'] = true;
      }
    }
  }
  continue; 

It seems now everything works fine, I can save page with empty Multi Image Field.
Reply
#43
Thank you for the 1.8 version. I like the new menus options.

I encountered two minor bugs:

1. Unable to add images for "multiimage" type field
I made a small patch by adding a condition in SPEClass as for "imagewiththumb" type field to set "$hasImageWithThumbsFields" to true (around line 50). It works!

PHP Code:
if ($fieldsData){
  foreach (
$fieldsData as $name => $data) {
    if ((
$data['new-type'] == 'imagewiththumb') || ($data['new-type'] == 'multiimage'))
      
$hasImageWithThumbsFields true

2. I moved all site to a new subdirectory of the root: I now had "Wrong path" instead of the images in all modal dialog.

I'm not sure but the issue seems to come from SPEValidator::findImagePath which now return false!

Thank you for your help and your support.
Reply
#44
First off - this is an amazing addition to the Special Pages Plugin, bravo sir!

I'm using the latest version of GetSimple and all plugins. When I try to edit my navigation structure, I get a blank page so I turned on Debug Mode and I see the following error:

Fatal error: Call to undefined function getPagesXmlValues() in [file-path-here]/plugins/SpecialPagesExtras/SPEClass.php on line 109

UPDATE: I'm having this problem with all sites that I'm using this plugin on. The only way I can edit the navigation is to deactivate your plugin, make the changes and then re-activate the plugin. My clients won't understand how to do this... Any thoughts mganko? Can you get back to me?
Reply
#45
(2014-11-30, 00:40:36)Amaury Wrote: Thank you for your your useful plugin.

I just encountered a problem, maybe a small bug:

If I add images in a Multi Image Field for a special page and save the page. It works fine. I can add or suppress one or several images, it works always fine. But when I suppress all images in the Multi Image Field, there is no way to save the page! I tried with debug mode and no specific php warning or error.

I used both version 1.16 and new version 1.17. and encountered the same issue.

Thank you for your help.

Do you have "required" checked on this field? Icannot reproduce that bug.



Amaury Wrote:1. Unable to add images for "multiimage" type field

Can you write step by step use case to show this bug?
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#46
(2014-12-15, 00:23:23)mganko Wrote:
(2014-11-30, 00:40:36)Amaury Wrote: Thank you for your your useful plugin.

I just encountered a problem, maybe a small bug:

If I add images in a Multi Image Field for a special page and save the page. It works fine. I can add or suppress one or several images, it works always fine. But when I suppress all images in the Multi Image Field, there is no way to save the page! I tried with debug mode and no specific php warning or error.

I used both version 1.16 and new version 1.17. and encountered the same issue.

Thank you for your help.

Do you have "required" checked on this field? Icannot reproduce that bug.

No, it was not a required checked field.
But now it works fine with version 1.18!
Thanks.

(2014-12-15, 00:23:23)mganko Wrote:
Amaury Wrote:1. Unable to add images for "multiimage" type field

Can you write step by step use case to show this bug?

I'm sorry, I just remember that when I clicked on Add button, the images modal window did not show, since the transparent black background did!
I first thought it was a jQuery error… While debugging, I realise that the $hasImageWithThumbsFields was still set to false. That's the reason why I mad the patch around line 50 on SPEClass to have a similar behaviour as "imagewiththumb" field...
Reply
#47
HI. Like the plugin and the extra types of fields that can be created. And i found a use for the "multi text field" but cant figure out how to render it properly. if i use <?php get_special_field('whatever'); ?> it outputs the fields with the "||" separator as mentioned here. But how can I use this? I would like to render it like <p>"field"</p> for each for example. Anyone who can help me achieve this? Thanks.
Reply
#48
(2014-12-18, 06:47:38)linden Wrote: HI. Like the plugin and the extra types of fields that can be created. And i found a use for the "multi text field" but cant figure out how to render it properly. if i use <?php get_special_field('whatever'); ?> it outputs the fields with the "||" separator as mentioned here. But how can I use this? I would like to render it like <p>"field"</p> for each for example. Anyone who can help me achieve this? Thanks.

Use php
PHP Code:
explode 
function to make an array and next create loop that will create <p> element for each item.
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#49
(2014-12-14, 05:10:53)bensayers Wrote: First off - this is an amazing addition to the Special Pages Plugin, bravo sir!

I'm using the latest version of GetSimple and all plugins. When I try to edit my navigation structure, I get a blank page so I turned on Debug Mode and I see the following error:

Fatal error: Call to undefined function getPagesXmlValues() in [file-path-here]/plugins/SpecialPagesExtras/SPEClass.php on line 109

UPDATE: I'm having this problem with all sites that I'm using this plugin on. The only way I can edit the navigation is to deactivate your plugin, make the changes and then re-activate the plugin. My clients won't understand how to do this... Any thoughts mganko? Can you get back to me?

It's weird I cannot reproduce that error.
When do you see that error? Are you using i18n navigation plugin?
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#50
(2014-12-14, 05:10:53)bensayers Wrote: Fatal error: Call to undefined function getPagesXmlValues() in [file-path-here]/plugins/SpecialPagesExtras/SPEClass.php on line 109
(2014-12-24, 21:58:28)mganko Wrote: It's weird I cannot reproduce that error.
When do you see that error? Are you using i18n navigation plugin?
Yes, here are the plugins I'm using: Branded Login, Default Content, DynPages, Fancybox Plugin, i18n Base, i18n Gallery, i18n, i18n Search, i18n Special Pages, Imagizer, Simple Input Tabs, Small Plugin Toolkit, i18n Special Pages extras, Multi User.

I only see the error when I try to edit the navigation to reorder the pages, but it's the exact same error on several different sites I've developed. Is there any additional info i can provide to help you troubleshoot? I can give you access to the server (via PM) if that helps. Thanks, happy holidays!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Free HDTV Channels Residential Solar Panels