Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROBLEM Oops! Page not found!
#1
        Hello - 

Thank you for any help you can give. 

I was adding plugins to my Get Simple site: http://www.direwolfguardian.com by uploading via .ftp and suddenly, all of the pages now show "Oops! Page Not Found!

I have checked the website under support and everything is working properly. Each page's content is still intact. I did not remove the index page or any other pages or change any code. 

I have already tried to deactivate the plugins to make sure a plugin caused some malfunction, but nothing changes and the error message remains. 

The theme is intact, but all of the page content is no longer displayed and only the page not found error message is shown. 

I figured perhaps someone else has experienced this and knows the solution. Thank you for your time. 

Jennifer
Reply
#2
did you update to 3.3.14 ? It has a bug on php 7
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#3
Thank you, Shawn. I do have the latest version. Is there something I can do to fix the bug?
Reply
#4
3.3.15
https://github.com/GetSimpleCMS/GetSimpleCMS/releases
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#5
Solved it. Phew. Thank you so much for your help. The upgrade totally worked. YAY. Back in business.
Reply
#6
Sorry I have not updated the download page yet
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)