Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Front-End User Login Plugin doesn´t work - Add new users
Author Message
FRAD Offline
Junior Member

Posts: 21
Joined: Feb 2012
2012-02-29 18:19:21
Front-End User Login Plugin doesn´t work - Add new users

Hi,

the Front-End User Login Plugin doesn´t work. I can´t add new users. When i click "Add new user" nothing happens.

Any idea?
Find all posts by this user Quote this message in a reply
SlazZe Offline
Junior Member

Posts: 35
Joined: Dec 2011
2012-03-13 02:09:01
Front-End User Login Plugin doesn´t work - Add new users

i had the same problem.

i solved it creating a new user in the register plugin included. when you have one user, you are able to add users in the panel.
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mikeh Offline
Senior Member

Posts: 661
Joined: Feb 2011
2012-03-13 04:11:42
Front-End User Login Plugin doesn´t work - Add new users

SlazZe wrote:i had the same problem.

i solved it creating a new user in the register plugin included. when you have one user, you are able to add users in the panel.

I have fixed this problem in version 3.0. I suggest both of you update.
Upon uploading the plugin files to your server, go to the user-management->settings page and choose your storage method (XML).

Multi User
Front End User Login
GS Blog v.0
All my plugins
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | GetSimple | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
Generate Leads from Documents vCard Hosting