Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROBLEM Server error detected on update plugin
#1
Tried couple of times over the past week to update a plugin
and upload to GetSimple and am getting server error on get-simple.info.
Reply
#2
Maybe this has to do with that the extend api is hosted on getsimple.info . So if getsimple.info is down you could get such errors (?)

http://get-simple.info/wiki/plugins:extend_api
Reply
#3
Morning,

the site http://get-simple.info is ok. It's when I log in and try to update zip file to extend I get the following error:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Thanks
Reply
#4
Actually, Helgesverre (GS Plugin Installer author) reported a similar issue on Github https://github.com/HelgeSverre/gs-plugin...-459318658. I had no problem updating Components Extended 2 days prior.

@shawn_a, can you check it out?
Reply
#5
Is the issue when you upload or just going to the page?
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#6
(2019-02-03, 12:56:01)shawn_a Wrote: Is the issue when you upload or just going to the page?

Is the issue when you upload or just going to the page?

It's when I add a zip file in the following page. http://get-simple.info/extend/admin/edit_file.php

once I click 'update this file'

Then the error occurs

Thanks
Reply
#7
Ok thanks
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#8
(2019-02-05, 07:30:08)shawn_a Wrote: Ok thanks

Any news on this?
Reply
#9
I have not looked at it yet
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#10
(2019-02-11, 10:54:30)shawn_a Wrote: I have not looked at it yet

Some more info on this problem as I just uploaded  a new version of Components Extended:
  • 40* error with blank page redirect saying "Could not retrieve the file name"
  • upon second try with exactly the same ZIP & text, it worked. 
Reply
#11
Can confirm this is still a problem, it occurs on submission (update file).
Web Developer
Plugins: GS Plugin Installer | Referrer Blocker | Password Protect
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)