Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I18N Special Pages extras
#76
I can't make explode work.
It doesn't work on the string returned but work if I hardcode a string instead...why is this?
Also if I use the improved file manager there are no preview thumbs.
They are all black with the text "Wrong path" - why is this?

Below works when string is hardcoded.
Code:
$images = explode('||', 'http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box1.jpg||http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box2.jpg');
foreach($images as $image){
echo '<img src="'.$image.'">';
}

A soon as I use
Code:
$images = explode('||', get_special_field_image('image'));
the explode doesn't work... Huh

Niklas
Reply
#77
maybe its encoded?
url_decode() ?
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#78
Nope this doesn't work...
Code:
$images = get_special_field_image('nameimg');
                 $imagess = urldecode($images);
                 $imagesss = explode('||', $imagess);

                 foreach($imagesss as $image){
                    echo '<img src="'.$image.'">';
                 }
Reply
#79
You could do a print_r(get_special_field_image('nameimg')); or debugLog() and see what its actually set to.
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#80
This is what i get:
Code:
<img src="http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box1.jpg||http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box2.jpg">
It's wrapped in an img-tag - which doesn't make any sense...
Seems to be a lot of bugs in this plugin - kind of annoying...it should have been tested before the author released it.
I think I will move on to another solution...
Reply
#81
Also - same as Extra Gallery - don't understand how to use translations for the UI...
Reply
#82
yeah... I would also.
NEW: SA Admin Toolbar Plugin | View All My Plugins
- Shawn A aka Tablatronix
Reply
#83
(2014-12-25, 03:19:47)mganko Wrote:
(2014-12-24, 23:40:00)bensayers Wrote:
(2014-12-14, 05:10:53)bensayers Wrote: Fatal error: Call to undefined function getPagesXmlValues() in [file-path-here]/plugins/SpecialPagesExtras/SPEClass.php on line 109
(2014-12-24, 21:58:28)mganko Wrote: It's weird I cannot reproduce that error.
When do you see that error? Are you using i18n navigation plugin?
Yes, here are the plugins I'm using: Branded Login, Default Content, DynPages, Fancybox Plugin, i18n Base, i18n Gallery, i18n, i18n Search, i18n Special Pages, Imagizer, Simple Input Tabs, Small Plugin Toolkit, i18n Special Pages extras, Multi User.

I only see the error when I try to edit the navigation to reorder the pages, but it's the exact same error on several different sites I've developed. Is there any additional info i can provide to help you troubleshoot? I can give you access to the server (via PM) if that helps. Thanks, happy holidays!

Ok, now I think i know where is the problem. I will fix it in next release. (in about 1 week)

Hi mganko, I just updated to the latest version (1.19) and I'm still having the issue where I can't edit the navigation (error message above). Also, now all of my special fields are being displayed under "Page Options" so I have to click on the button to reveal them. The fields don't display properly either, they are being squished into two columns. Unfortunately, this plugin is used heavily on this particular site, so I can't just abandon it... Any ideas?

[Image: special-fields.png]
Reply
#84
(2015-04-11, 23:40:04)bensayers Wrote: ... now all of my special fields are being displayed under "Page Options" so I have to click on the button to reveal them. The fields don't display properly either, they are being squished into two columns.

In Plugins->Configure I18N Special Pages, select the Special Pages Extras option 'Automatically open page options'.

The default field width is 50%, so what you are seeing is the default setting. Change the width of a field by clicking the 'Field configuration' icon to the right of each field row (also in Plugins->Configure I18N Special Pages).

Have you really just installed the distributed v1.19 (which you already know doesn't play well in your installation), or have you used my renamed version? If those settings that I mentioned above have changed, it sounds as if the SPE configuration is not being saved.
--
Nick.
Reply
#85
(2015-04-12, 00:05:18)hameau Wrote:
(2015-04-11, 23:40:04)bensayers Wrote: ... now all of my special fields are being displayed under "Page Options" so I have to click on the button to reveal them. The fields don't display properly either, they are being squished into two columns.
In Plugins->Configure I18N Special Pages, select the Special Pages Extras option 'Automatically open page options'. The default field width is 50%, so what you are seeing is the default setting. Change the width of a field by clicking the 'Field configuration' icon to the right of each field row (also in Plugins->Configure I18N Special Pages). Have you really just installed the distributed v1.19 (which you already know doesn't play well in your installation), or have you used my renamed version? If those settings that I mentioned above have changed, it sounds as if the SPE configuration is not being saved.
Hi hameau, can you provide a link to download your modified version again? I forgot to make a copy before installing the new one from Extend. I was hoping some of these issues had been fixed. Wishful thinking, I guess. The fields never displayed like this before and they weren't hidden in the page options...not sure what changed there.
Reply
#86
(2015-02-26, 23:13:20)shawn_a Wrote: Yeah but plugins are not necessarily gpl.

a plugin that hooks into a gpl package such as a cms should be also licensed the same.

ref http://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html#GPLAndPlugins
and http://textpattern.com/license

just because a couple of the big packages (joom/wp) turn a blind eye to selling plugins and even encrypting code and using proprietary licenses doesn't mean it's the correct way or even a good way, to do it.
Reply
#87
(2015-03-17, 03:25:39)widecircle Wrote: This is what i get:




Code:
<img src="http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box1.jpg||http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box2.jpg">
It's wrapped in an img-tag - which doesn't make any sense...
Seems to be a lot of bugs in this plugin - kind of annoying...it should have been tested before the author released it.
I think I will move on to another solution...

Beleve me that plugin is tested. There are some bugs as everywhere.
You are using Multi image field. You have added two images, so the value of this field are path to selected images separated by "||". 
Use php "explode" function to create an array and next loop over that array to generate img elements or whatever you want.


Quote:widecircle
Also - same as Extra Gallery - don't understand how to use translations for the UI...
 
Please provide me some more info. You are talking about plugin UI translation? It's translated with the same method as many GS plugins. See GS WIKI for details.


Quote:bensayers
Hi mganko, I just updated to the latest version (1.19) and I'm still having the issue where I can't edit the navigation (error message above). Also, now all of my special fields are being displayed under "Page Options" so I have to click on the button to reveal them. The fields don't display properly either, they are being squished into two columns. Unfortunately, this plugin is used heavily on this particular site, so I can't just abandon it... Any ideas?

There was a change that allows you to  control width of field block. Simply if you want to create field that occupies full width, enter 100% in "Field width in layout". This is used for every field.
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#88
(2015-03-17, 00:54:16)widecircle Wrote: I can't make explode work.
It doesn't work on the string returned but work if I hardcode a string instead...why is this?
Also if I use the improved file manager there are no preview thumbs.
They are all black with the text "Wrong path" - why is this?

Below works when string is hardcoded.



Code:
$images = explode('||', 'http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box1.jpg||http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box2.jpg');
foreach($images as $image){
echo '<img src="'.$image.'">';
}

A soon as I use


Code:
$images = explode('||', get_special_field_image('image'));
the explode doesn't work... Huh

Niklas

(2015-03-17, 03:25:39)widecircle Wrote: This is what i get:



Code:
<img src="http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box1.jpg||http://localhost/bootstraptema/data/uploads/box2.jpg">
It's wrapped in an img-tag - which doesn't make any sense...
Seems to be a lot of bugs in this plugin - kind of annoying...it should have been tested before the author released it.
I think I will move on to another solution...

Dont use:
PHP Code:
get_special_field_image 


Use: 
PHP Code:
return_special_field 
Every funcion that begins with get in original special pages plugin, writes field to screen. Functions that begins with return simply returns value of field. It's basics of usage I18N Special Pages plugin. See it's own documentation.
There was an mistake in my previous posts that i shown how to loop over array.
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#89
If anyone have this error:
Fatal error: Call to undefined function getPagesXmlValues() in [file-path-here]/plugins/SpecialPagesExtras/SPEClass.php on line 109


I think this error is related to different order of loading plugins by GS on different servers:
https://github.com/GetSimpleCMS/GetSimpl...ssues/1001



It's still not fixed it will be fixed in next release. I will try in next week.
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#90
hameau and bensayers,

Can you test this version of plugin. Do you still have issues?

I18N Special Pages extras 1.20
http://www.filedropper.com/plugin_1
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#91
(2015-04-28, 23:37:46)mganko Wrote: Can you test this version of plugin. Do you still have issues?

With a very quick test, it seems to work (saving SPE options). I will try more tests soon.

Thank you for your help.
--
Nick.
Reply
#92
New version 1.20

- bug fix (some servers could not save settings)

http://get-simple.info/extend/plugin/i18...xtras/768/
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#93
Hi
I have a special page with a special page extra field - Catagory, which is a multi-select list. I want to be able to search (using i18n_Search) on a catagory term. I have set the field index 'as tag' but it does not appear to be setting the values as tag data.

Also, a multi-link (URL) field would be nice in order to add multiple links to other pages.
Thanks

UPDATE:
It appears it does work for single entry fields. But if you select more than 1 item in a multi-select list the search does not resolve the individual entried.
For example:
my Catagory multi-select field has possible value: item1, item2 and item3
if I select 'item1' on a page and search for 'item1' it works;
if I select 'item1' and 'item3' and search for 'item1' it fails; however it will find the page if I search for 'item1||item3'

UPDATE - WORKAROUND:
I have found a workaround for this problem, if anyone else has this issue. Put the following code at the top of the template.php file in your theme:
<?php
/**
* Fix searching on multi-select special fields
*/
add_filter('search-index-page', 'cat_search_indexing');

function cat_search_indexing($item) {
// add category items to tag lists
if ($item->category) {
$tags = explode("||", $item->category);
$item->addTags('page_tags', $tags);
}
}
?>

Would be nice to see this fixed in the plugin on the next update though.
Reply
#94
(2015-04-28, 23:37:46)mganko Wrote: hameau and bensayers,

Can you test this version of plugin. Do you still have issues?

I18N Special Pages extras 1.20
http://www.filedropper.com/plugin_1

Hi mganko, I don't know how I missed your post - yes, the new version is now working for me as well! Thank you so much, man that was frustrating. Love this plugin =)
Reply
#95
How do I use the multiImage or multiText field? They don't seem to be interactive. I'm also not getting any PHP or JavaScript errors... and no, it's not the custom style's fault, it's the same on default style.

[Image: nwd18z.png]
Reply
#96
(2015-06-03, 08:07:01)Everyone Wrote: How do I use the multiImage or multiText field? They don't seem to be interactive. I'm also not getting any PHP or JavaScript errors... and no, it's not the custom style's fault, it's the same on default style.

[Image: nwd18z.png]


Tested on clean install with GS 3.3.5 - everything works fine.
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#97
I can confirm that this happens with fresh install of the newest beta (3.3.6b3). Although works fine in fresh 3.3.5. What's funny - when a working instance of 3.3.5 is upgraded to newest beta it also works. My wild guess is that on fresh 3.3.6 and first run of the plugin it doesn't do something that it does on 3.3.5.
Reply
#98
(2015-06-09, 01:10:18)Everyone Wrote: I can confirm that this happens with fresh install of the newest beta (3.3.6b3). Although works fine in fresh 3.3.5. What's funny - when a working instance of 3.3.5 is upgraded to newest beta it also works. My wild guess is that on fresh 3.3.6 and first run of the plugin it doesn't do something that it does on 3.3.5.

It has no special actions on first run. I will wait for stable 3.3.6 to test it.
http://flexphperia.net - my portfolio
Reply
#99
As substiuir the characters || on the other, for example a comma?
Reply
(2014-10-08, 17:35:42)Rene Wrote: What did I do wrong when receiving (error) message:
SpecialPagesExtras: async validation error.

I get this error with version 1.20 . Cannot use the plugin, pages will not save.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Free HDTV Channels Residential Solar Panels